Regenics
gezondheid, leefstijl & vitaliteit
Christina Wout
arts
   
 
DNA

Anti aging
Oorzaak en Gevolg
Gezond verouderen is simpel meten wat de moderne leefstijl en bewerkte voeding voor gevolgen heeft op de vitamine opname. Gezond oud is zeker een keuze in plaats van een kans. Er is een hemelsbreed verschil is tussen oud worden en kwalitatief zonder lichamelijke beperkingen "actief verouderen". Alhoewel momenteel de gemiddelde leeftijd nog steeds aan het stijgen is zijn er de eerste tekenen al dat kwalitatief verouderen aan het dalen is.

Lichamelijke veroudering is voor een groot deel niets anders dan oplopende schade, veroorzaakt door het verschil tussen slijtage en herstel. Hoe beter je capaciteit om schade te repareren is, hoe langer je jong en gezond zult blijven. Deze capaciteit kun je versterken. Naar schatting is slechts een derde van het verouderingsproces het gevolg van je genen, de rest is het gevolg van je manier van leven. En zelfs je genen kun je be´nvloeden.

Lees meer:

Disclaimer
Deze website behorende bij Regenics is zo zorgvuldig mogelijk gemaakt, doch biedt geen garantie, noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend voor de volledigheid en juistheid van de informatie die zij bevat. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen, kunnen voorkomen. Regenics aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten van handelen op basis van gegevens die de site verschaft. Regenics kan de site zonder voorafgaande waarschuwing wijzigen.


Privacyverklaring
Lees hier de privacyverklaring van Regenics.nl


Regenics® - KvK: 27366297 - Copyright 2017