Regenics
gezondheid, leefstijl & vitaliteit
Christina Wout
arts
   
 
DNA

Fytotherapie
Fytotherapie is een therapie om met plantenmiddelen het lichaam te ondersteunen bij het herstel van gezondheidsklachten of ziektes.

Eeuwenlang wordt deze therapie al gebruikt. Door jarenlange ervaringen van mensen zelf werden er steeds meer planten gevonden die een medicinale werking hadden. Vroeger waren er geen chemische medicijnen maar werd alles met plantaardige middelen behandeld.

Vanuit deze ervaringen is de Fytotherapie nu uitgegroeid tot een meer wetenschappelijke therapie, doordat er veel onderzoek is gedaan naar de werking van de stoffen in de diverse planten. Veel reguliere medicatie heeft zijn oorsprong bij de werking van een plant. Alleen heeft de pharmaceutische industrie de werkzame plantenstoffen chemisch nagemaakt en vele malen versterkt.

Natuurlijk is het zo dat we niet zonder deze chemische medicijnen kunnen, maar het is zeker ook zo dat er veel resultaten behaald worden met het inzetten van plantenmiddelen.

Fytotherapie is een prima ondersteuning naast de Orthomoleculaire Geneeskunde. We zien dan vaak dat deze 2 therapiŽn hand in hand gaan. Beide zijn erop uit de patiŽnt van zijn klachten af te helpen en te genezen.

Disclaimer
Deze website behorende bij Regenics is zo zorgvuldig mogelijk gemaakt, doch biedt geen garantie, noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend voor de volledigheid en juistheid van de informatie die zij bevat. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen, kunnen voorkomen. Regenics aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten van handelen op basis van gegevens die de site verschaft. Regenics kan de site zonder voorafgaande waarschuwing wijzigen.


Privacyverklaring
Lees hier de privacyverklaring van Regenics.nl


Regenics® - KvK: 27366297 - Copyright 2017