Regenics
gezondheid, leefstijl & vitaliteit
Christina Wout
arts
   
 
DNA

Psycho Neuro Immunologie
De praktijk heeft zich naast de Orthomoleculaire Geneeskunde verder gespecialiseerd in de klinische Psycho Neuro Immunologie, een wetenschap die zich bezig houdt met de invloed van psyche en vele omgevingsfactoren op het functioneren van ons lichaam. Klinische Psycho Neuro Immunologie vormt een onderdeel van de Regeneratieieve Geneeskunde.

Het is de enige ge´ntegreerde vorm van geneeskunde. Alle organen en orgaansystemen communiceren met elkaar en ondervinden de invloed van positieve en negatieven stressoren van het milieu.

Dit betekent dat alle systemen, de psyche, het zenuwstelsel, het hormoonsyteem en het immuunssyteem voortdurend met elkaar in contact staan.

Ziekte is een verstoring van het evenwicht tussen lichaam en geest en kan een aantal oorzaken hebben:

  • een biologische oorzaak (bijv. genetisch of een ontsteking)
  • een psychologische oorzaak (bijv. stress of problemen met de eigen persoonlijkheid)
  • een sociale factor (bijv. gezinsproblemen of een werksituatie)
  • tekorten aan juiste voedingsstoffen, beweging, ontspanning en zon

Disclaimer
Deze website behorende bij Regenics is zo zorgvuldig mogelijk gemaakt, doch biedt geen garantie, noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend voor de volledigheid en juistheid van de informatie die zij bevat. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen, kunnen voorkomen. Regenics aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten van handelen op basis van gegevens die de site verschaft. Regenics kan de site zonder voorafgaande waarschuwing wijzigen.


Privacyverklaring
Lees hier de privacyverklaring van Regenics.nl


Regenics® - KvK: 27366297 - Copyright 2017