Regenics
gezondheid, leefstijl & vitaliteit
Christina Wout
arts
   
 
DNA

Ziektebeelden / klachten
Elke gezondheidsklacht of ziekte heeft een oorzaak en dus kunt u voor zeer diverse klachten bij ons terecht. Vooral de meer chronische ziektebeelden en klachten zijn goed behandelbaar met behulp van de Orthomoleculaire Geneeskunde.

Voorbeelden zijn vermoeidheidsklachten en depressie bij volwassenen, immuunsysteemproblemen, diverse hormonale klachten zoals overgangsklachten en menstruatieklachten, hoofdpijn en migraine, eczeem, darmklachten, emotionele verstoringen en reumatische klachten.

Ook wordt advies gegeven op het gebied van anti-aging, een gezond gewicht, stress hantering en wordt advies gegeven over de aanvraag voor laboratoriumdiagnostiek.

De praktijk "Regenics" is voor iedereen die de oorzaak van zijn klachten te weten wil komen en het lichaam weer wil regenereren.

Disclaimer
Deze website behorende bij Regenics is zo zorgvuldig mogelijk gemaakt, doch biedt geen garantie, noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend voor de volledigheid en juistheid van de informatie die zij bevat. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen, kunnen voorkomen. Regenics aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten van handelen op basis van gegevens die de site verschaft. Regenics kan de site zonder voorafgaande waarschuwing wijzigen.


Privacyverklaring
Lees hier de privacyverklaring van Regenics.nl


Regenics® - KvK: 27366297 - Copyright 2017